Odgođen SHKM

Odgođen SHKM

Dragi mladi,

odlukom HBK SHKM u Zagrebu 2020. se odgađa. Kotizacije od 30 kn uplaćene za sudjelovanje na susretu se nalaze kod župnika u župnom uredu. Kotizacije možete podići kad se situacija s virusom smiri ili ju možete ostaviti župnom caritasu. Hvala vam!

U nastavku možete pročitati službeni dopis tiskovnog ureda Zagrebačke nadbiskupije.

Zagrebačka nadbiskupija, kao organizator jedanaestog Susreta hrvatske katoličke mladeži (SHKM), ovime priopćuje odluku Hrvatske biskupske konferencije, da je SHKM koji je trebao biti održan 9. i 10. svibnja u Zagrebu za sada odgođen. Novi termin Susreta nije predviđen u 2020. godini.

Zagrebačka nadbiskupija zahvaljuje Središnjem odboru SHKM-a, Organizacijskom odboru SHKM-a, svećenicima, župnim zajednicama, obiteljima koje su velikodušno pokazali spremnost da otvore vrata svojih domova mladima, kao i volonterima, Gradu Zagrebu i svima drugima koji su dosad radili na organizaciji Susreta. Vjerujemo da učinjeno dobro neće biti izgubljeno, već sjeme posijano za budućnost. Uvjereni smo da će ovo vrijeme kušnje koje kao narod zajedno sa cijelim svijetom živimo, a koje je dodatno otežano potresom koji je u nedjelju 22. ožujka pogodio Grad Zagreb i okolicu, ojačati snagu vjere u Božju prisutnost i svjedočanstvo djelatne kršćanske ljubavi i solidarnosti u našim župnim zajednicama a naročito u životima naših mladih.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑