20. nedjelja kroz godinu

20. nedjelja kroz godinu

Ovaj tjedan Crkva se spominje:

  • Ponedjeljak: Uznesenje Bl. Dj. Marije  VELIKA GOSPA, obavezna svetkovina. Mise su prijepodne u 7:30, 9.00, 10:30 i poslijepodne u 19 sati.
  • Subota: sv. Bernard, opat i crkv. naučitelj

Iduća nedjelja: 21. kroz godinu. Svete mise su u 7:30; 9:00, 10:30 sati župna i u 19:00 sati. 

HODOČAŠĆE NA MARIJU BISTRICU je 11. rujna. Polazak će biti ujutro u 7:30 sati. Možete se upisivati u sakristiji iza svete mise. Nismo ograničeni na broj autobusa. Cijena je 60 kuna.

OBAVIJEST ZA MINISTRANTE

Prvi sastanak i vježba će biti u subotu 27. kolovoza u 13:30 sati. Svi oni koji žele biti ministranti neka se jave. Vježbe su obavezne za sve nove ministrante.

 

Preporučamo crkveni tisak, napose Glas Koncila.

Ovaj tjedan Školske sestre franjevke završavaju svoje prisustvo u našem samostanu i župi. Sestre su ovdje djelovale 39 godina. Zahvaljujemo svim sestrama koje su u našem samostanu i župi učinile puno dobra. Hvala sestrama Brigiti Luburić i Ruži Zadro. Sestra Brigita je 8 godina bila katehistica u župi, vodila dječji zbor, svirala na misama, vodila brigu oko uređenja i kićenja crkve i crkvenog ruha. Hvala sestri Ruži koja je u našem samostanu i župi djelovala 4 godine, bila katehistica te se brinula oko svih onih stvari koje se nisu vidjele, ali su bile itekako vrijedne i korisne. Sestrama želimo obilje Božjeg blagoslova u njihovim novim zajednicama.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑