Druga korizmena nedjelja

Druga korizmena nedjelja

Danas prikupljamo dobrovoljne novčane priloge za kapucine koji djeluju u Ukrajini. Naš Kapucinski red u Ukrajini ima sedam samostana u kojima djeluju naša braća. Tko želi i može, svoj prilog u tu svrhu može dati na izlazu iz crkve našim volonterima Caritasa. Ujedno, do daljnjega prikupljamo isključivo konzerviranu hranu za pomoć u Ukrajini. Svi koji žele, hranu mogu donijeti u naš župni Caritas svakoga dana prijepodne od 10 do 12 sati i poslijepodne od 17 do 18 sati.

U srijedu počinje TRODNEVNICA SV. JOSIPU. Svečana misa je u 19:00 sati. U srijedu misu predvodi fra Dejan Lecić, u četvrtak fra Josip Ćibarić i u petak fra Goran Rukavina kada je pod misom obnova bračnih zavjeta za sve braće parove koji su u braku manje od 50 godina.

Subota: SVETI JOSIP, zaručnik Bl. Dj. Marije. Mise u ujutro u 7:00; 10:30 i svečana u 19 sati koju predvodi fra Branko Lipša. Pod misom u 19 sati je obnova bračnih zavjeta za sve koji su u braku 50 i više godina. Nije potrebno prije se prijavljivati, već samo doći na mise.

POBOŽNOST KRIŽNOG PUTA je utorkom i petkom u 18:30 sati.

U četvrtak poslije mise je  »Tribina četvrtkom« – početak je u 20 sati u našoj crkvi. Tema: Sveti Josip kao poticaj za pastoralno djelovanje. O temi će održati predavanje dekan KBF-a prof. dr. Josip Šimunović.

Sljedeća nedjelja je TREĆA KORIZMENA. Mise su po običaju.

VJERONAUK za prvopričesnike, krizmanike i katekumene je prema rasporedu.

Korizma je pravo vrijeme za uključiti se u razna događanja u župi: u župni zbor, zbor mladih, zajednicu ministranata i čitača, u FRAMU, franjevački svjetovni red – OFS, u volontiranje, Caritas. Svi ste dobrodošli.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑