Svetkovina Presvetog Trojstva

Svetkovina Presvetog Trojstva

PRVA je NEDJELJA U MJESECU kada na poseban način molimo i sabiremo dobrovoljne priloge za svećeničke i redovničke kandidate. Tko može i želi, svoj prilog može staviti u škrabicu kod ispovjedaonice.

Ovaj tjedan Crkva se spominje:

  • Ponedjeljak: Bonifacije, biskup i mučenik
  • Četvrtak: SVETKOVINA TIJELOVA, mise u ujutro u 7:00 sati, župna u 10:30 te iza mise TIJELOVSKA PROCESIJA kroz ulice naše župe, te u 19:00 sati. Na poseban način na TIJELOVSKU PROCESIJU pozivamo ovogodišnje prvopričesnike naše župe i njihove roditelje.
    Tijelovska procesija prolazi kroz sljedeće ulice: od crkve, Limska, Vukovarska, Hlebinska, Vinodolska, Stjepana Lacka, Slavonska, Mrzlopoljska, Vardarska i nazad do crkve. Sjenice su kod obitelji u Hlebinskoj, na križanju Vinodolske i 1. osječkog zavoja te kod časnih sestara u Mrzlopoljskoj i zadnja u crkvenom dvorištu.

Iduća nedjelja: DESETA KROZ GODINU. Mise su po običaju. Nema mise u 12:00 sati. Te nedjelje naš župljanin fra Ivica Berišić u 10:30 sati slavi svoju MLADU MISU. Nakon slavlja Mlade mise, u našem samostanskom dvorištu je zajedničko druženje.
Svi oni koji mogu i žele, u subotu od 17:00 sati mogu u samostan donositi kolače i piće (sokove i ostalo). Bit će okićena ruta od mladomisnikove kuće do naše crkve. Ovom prilikom potičemo sve one koji stanuju na tom potezu da, ukoliko žele i mogu, okite svoje ograde ili se uključe oko kićenja.

Sastanak ŽPV-a je u utorak 6. lipnja u 20:00 sati.

HODOČAŠĆE U PADOVU je u subotu 17. lipnja.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑