2. nedjelja došašća

2. nedjelja Došašća

Danas je 2. nedjelja Došašća.

KROZ TJEDAN SLAVIMO:
Ponedjeljak: Sv. Ambrozije, biskup i crkveni naučitelj
Utorak: Bezgrešno začeće BDM, mise su u 6, 9, 10:30 i 19 sati

Sljedeća nedjelja je 3. Došašća. – nedjelja Caritasa. Skupljat će se novčani prilozi za župni, biskupijski i nacionalni Caritas. Mise su po nedjeljnom rasporedu.

Zornice su radnim danom u 6 sati.

Započinju božićne ispovijedi u našoj župi ne odgađajmo za zadnji tren. Držimo se zadanih mjera nacionalnog stožera i naše nadbiskupije (25 osoba u zatvorenom prostoru). Kvalitetno se pripremimo za sakrament pomirenja.

Ispovijed za starije i nemoćne po obiteljima (samo u posebnim uvjetima) bit će 21. prosinca u ponedjeljak od 9 sati. Prijavite ih u sakristiji osobno, ili u župni ured telefonom.

Tko je novi u župi ili se preselio na drugu adresu neka se prijavi u sakristiji (ako to još nije) radi blagoslova obitelji, koji će u našoj župi biti nakon Božića.
Od tiska preporučujemo sve što je na stoliću, a u prostoriji preko župnog ureda možete nabaviti zidne kalendare za sljedeću godinu.

OBAVIJESTI
1. Volonteri župnog Caritasa ispred i u dvorištu crkve prodaju jaslice za potrebe Caritasa.
2. „Nakon savjetovanja s doživotno zavjetovanim braćom Hrvatske kapucinske provincije sv. Leopolda Bogdana Mandića i s pristankom Generalnog vijeća, generalni ministar našega Reda fra Roberto Genuin, zbog pandemije Covida-19 i nemogućnosti održavanja redovitog izbornog kapitula, dana 3. prosinca ove godine, imenovao je novu upravu naše Provincije.

fra Juro Šimić, provincijalni ministar,
fra Mijo Šarčević, provincijalni vikar,
fra Dejan Lecić, savjetnik
fra Branko Lipša, savjetnik
fra Tomo Ivanko, savjetnik

Novu upravu Provincije preporučujemo u vaše molitve.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑