33. nedjelja kroz godinu

33. nedjelja kroz godinu

Sutra (ponedjeljak) PRVOPRIČESNICI dolaze ispred crkve u 18:00 sati. U 18:20 je molitva krunice koju predvode prvopričesnici. Prvopričesnici ovaj tjedan NEMAJU ŽUPNI VJERONAUK.
Ovaj tjedan Crkve se spominje:

  • Ponedjeljak: sv. Nikola Tavelić, mučenik
  • Četvrtak: sv. Elizabeta Ugarska, zaštitnica OFS-a. Toga dana obilježavamo Dan sjećanja na žrtvu Vukovara, Škabrnje i svih žrtava Domovinskog rata. Detaljnije obavijesti su u ovom listiću.

Iduća nedjelja je NEDJELJA KRISTA KRALJA. Mise su po običaju. U 20:00 sati je predstavljanje knjige dr. fra Ante Barišića „Misterij ljubavi, zla i smrti“. Volonteri našeg Karitasa će knjigu prodavati ispred crkve po promotivnoj cijeni od 200 kuna. Novac će ići za potrebe kulturnih događanja u župi (podmirivanje tiska DUHA ZAJEDNIŠTVA).

EUHARISTIJSKO KLANJANJE je četvrtkom, iza večernje mise.
ŽUPNI VJERONAUK za OSME razrede je prema rasporedu.
VJERONAUK ZA KATEKUMENE je u utorak u 20 sati.

TEČAJ GITARE u našoj župi je SRIJEDOM, u 18 sati.
Hvala svim dobročiniteljima koji pomažete svoju župu i naš samostan.
IZLET NA SLJEME s našim ministrantima i njihovim roditeljima (tko može i želi) u nedjelju 27. studenog. Gore bi išli autima ili možda žičarom (nadamo se da će biti snijega); ili na sanjkanje ili jednostavno na druženje. Polazak bi bio oko 13 sati i povratak oko 17 sati. Sastanak roditelja oko dogovora bi bio u petak 25. studenog iza večernje mise.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑