Nedjelja krista kralja

Nedjelja Krista Kralja

Večeras u 20:00 sati je predstavljanje knjige dr. fra Ante Barišića „Misterij ljubavi, zla i smrti“. U našem dvorištu možete nabaviti knjigu po promotivnoj cijeni od 200 kuna. Novac će ići za potrebe kulturnih događanja u župi. U dvorištu možete nabaviti i adventske vijence čime pomažete župni Karitas.

Ovaj tjedan Crkve se spominje:

  • Ponedjeljak: Prikazanje Bl. Dj. Marije
  • Utorak: sv. Cecilija, dj. i mučenica – zaštitnica crkvenih zborova.
  • Četvrtak: sv. Andrija Dung-Lac i drugovi mučenici
  • U četvrtak je za našu župu cjelodnevno EUHARISTIJSKO KLANJANJE. Presveto će se izložiti poslije jutarnje mise, a klanjanje će se zaključiti prije večernje mise. Završetak klanjanja i svečanu večernju misu vodi župni vikar iz župe sv. Pavla ap. Iz Retkovca, vlč. Filip Šešek.
  • Subota: sv. Leonardo Portomauricijski, svećenik

Sljedeća nedjelja: PRVA DOŠAŠĆA. Mise su po običaju. Iza župne mise je paljenje prve adventske svijeće na vijencu u dvorištu. Pod misom u 12:00 sati su obećanja FRAME.
MISE ZORNICE počinju u ponedjeljak 28. studenog s početkom u 6:00 sati.
ŽUPNI VJERONAUK za TREĆE razrede je prema rasporedu. OSMI RAZREDI ovaj tjedan nemaju župni vjeronauk već se pozivaju na večernju misu u četvrtak u 19:00 sati.
VJERONAUK ZA KATEKUMENE je u utorak u 20 sati.
TEČAJ GITARE u našoj župi je SRIJEDOM, u 18 sati.
IZLET NA SLJEME s našim ministrantima i njihovim roditeljima (tko može i želi) u nedjelju 27. studenog. Gore bi išli autima ili možda žičarom (nadamo se da će biti snijega); ili na sanjkanje ili jednostavno na druženje.
Polazak bi bio oko 13 sati i povratak oko 17 sati. Sastanak roditelja oko dogovora bi bio u petak 25. studenog iza večernje mise.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑