Sedma nedjelja kroz godinu

Sedma nedjelja kroz godinu

U srijedu je ČISTA SRIJEDA/PEPELNICA. svečani početak korizme s obredom pepeljenja. Pepelnica neka bude na poseban način dan posta (odricanja) i molitve. Zato se toga dana ne odlazi ni na kakve zabave.
Potičemo sve vjernike, mlade i stare zajedno s djecom da dođu na misu korizmenog početka. Korizma je vrijeme promišljanja našega puta s Kristom, naše duhovne obnove, zato odložimo zabave i sve što odvodi od duhovne sabranosti i uključimo se u »Školu Isusovu«.

ŽUPNOG VJERONAUKA ovaj tjedan nema radi školskih praznika. Djeca nižih razreda u subotu, 25. veljače IMAJU PJEVANJE sa sestrom Katarinom.

CJELONOĆNO KLANJANJE u crkvi je s utorka na srijedu (uoči Pepelnice). Početak klanjanja je iza večernje mise, a završetak na Pepelnicu prije jutarnje mise.

POBOŽNOST KRIŽNOG PUTA je u petak u 18:30 sati.

Pozivamo i potičemo sve vjernike da svakog korizmenog četvrtka rezerviraju večernje sate za svoje duhovno produbljenje. To je svakog tjedna naš župni korizmeni dan: u 19 sati sv. misa i poslije u 20 sati Tribina četvrtkom za produbljenje spoznaja naše vjere. Bit će svake srijede ugledni predavači. Ovaj četvrtak u 20:00 sati tema je: „100 godina rođenja poznatog teologa i kapucina prof. dr. Tomislava Janka Šagi Bunića“. Predavač je naš prof. dr. fra Anto Barišić.

Sljedeća nedjelja: PRVA KORIZMENA mise su po običaju.

HODOČAŠĆE U KRAŠIĆ je na 2. korizmenu nedjelju (5. 3., nedjelja). Možete se prijaviti u sakristiji. Cijena je 10 eura

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑