Prva korizmena nedjelja

Prva korizmena nedjelja

ŽUPNI VJERONAUK za 3. i 8. razrede je prema rasporedu
POBOŽNOST KRIŽNOG PUTA je utorkom i petkom 18:30 sati.

Pozivamo i potičemo sve vjernike da svakog korizmenog četvrtka rezerviraju večernje sate za svoje duhovno produbljenje. Tema tribine ovog četvrtka je „Iskustvo sinodalnog hoda u mjesnoj crkvi zagrebačkoj“, a predavač je prof. dr. Denis Barić.

Sljedeća nedjelja: DRUGA KORIZMENA mise su po običaju. Prva je nedjelja u mjesecu kada sabiremo dobrovoljne priloge za naše svećeničke i redovničke kandidate.

HODOČAŠĆE U KRAŠIĆ je na 2. korizmenu nedjelju (5. 3., nedjelja). Možete se prijaviti u sakristiji. Cijena je 10 eura. Polazak je ujutro u 9 sati kod parka u Kapucinskoj. Misa u Krašiću je u 11 sati, poslije mise obilazak spomen kuće bl. Alojzija, u 14 sati je pobožnost križnog puta te poslije posjet grkokatolicima u Pribiću.

Sutra i cijeli idući tjedan prikupljamo dobrovoljne novčane priloge za pomoć stradalima u Ukrajini te napose za Ukrajince koji žive na području Žumberka. Oni koji žele donirati u tu svrhu mogu svoj prilog dati našim volonterima nakon svake mise ili tijekom tjedna donijeti u samostan. Milostinja koja se prikupi u utorak i petak ide također u tu svrhu.
Sve što se skupi ćemo uručiti, u ime naše župe, kada budemo u Krašiću i Pribiću u posjeti grkokatolicima mons. Nenadu Krajačiću koji je zadužen za Caritas križevačke biskupije. Svima od srca hvala.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑