26. nedjelja kroz godinu


26. nedjelja kroz godinu

Danas započinje trodnevnica povodom svetkovine zaštitnika župe, sv. Mihaela, koju predvodi vlč. Ivan Kuzmić, župni vikar iz Kutine. Kroz sva tri dana svečana misa je u 19 sati.

U srijedu su SV. MIHAEL, GABRIJEL I RAFAEL. Za našu župu svetkovina. Toga dana mise su po nedjeljnom rasporedu. Svečanu misu u 19:00 sati slavi mons. Vlado Košić, biskup sisački.

Sljedeća nedjelja je 27. kroz godinu. Mise su po običaju. Prva u mjesecu kada se sabiru dobrovoljni prilozi za naše svećeničke i redovničke kandidate.

ŽUPNA KATEHEZA za 3. i 8. razrede počinje u tjednu iza svetkovine sv. Franje Asiškog (5. listopada). raspored će biti objavljen ovaj tjedan.

Ponedjeljkom u 20:00 sati je VJERONAUK ZA ODRASLE.

EUHARISTIJSKO KLANJANJE je četvrtkom, iza večernje mise.

PRIJAVA ZA MINISTRIRANJE
Potičemo roditelje koji imaju školarce od 4. razreda osnovne na dalje da ih uključe u ministriranje. Prijave traju do nedjelje 4. listopada. Probe će se održavati subotom u 14 sati, a svečano primanje u ministrante će biti na 3. nedjelju došašća. PRIJAVNICE i SUGLASNOST nalaze se na stoliću za tisak. Probe za ministrante započinju u subotu 9. listopada u 14 sati.

PRIJAVE ZA KATEKUMENAT (odrasle koji žele primiti sakramente krštenja i potvrde)
traju do nedjelje 3. listopada.

Priprava za primanje sakramenata počinje u srijedu 6. listopada s početkom u 20 sati u župi sv. Mihaela – Dubrava.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑