1. nedjelja došašća

1. nedjelja došašća

Danas iza župne mise je obred paljenja prve adventske svijeće na vijencu u dvorištu. Pod misom u 12:00 sati su obećanja FRAME.
MISE ZORNICE su kroz ADVENT svako jutro (osim nedjelje) u 6:00 sati.

Ovaj tjedan Crkve se spominje:

  • Ponedjeljak: sv. Jakov Markijski
  • Utorak: SVI SVETI FRANJEVAČKOG REDA
  • Srijeda: sv. Andrija apostol
  • Subota: sv. Franjo Ksaverski Toga dana pod večernjom misom franjevački svjetovni red (OFS) prima dva člana koji daju prve zavjete. Brat Dubravko Šajnički i sestra Grozdana Vrhovski.

Sljedeća nedjelja: DRUGA DOŠAŠĆA. Mise su po običaju. Prva je nedjelja u mjesecu kada se prikupljaju sredstva za naše svećeničke i redovničke kandidate. Te nedjelje će nas posjetiti KUD „Seljačka sloga Gređani“ iz Topuskog. Po župnom misom će sudjelovati u narodnim nošnjama. Iza župne mise sudjelovati u obredu paljenja 2. adventske svijeće te svirati iza župne i mise u 12:00 sati.

ŽUPNI VJERONAUK za TREĆE i OSME razrede je prema rasporedu.
VJERONAUK ZA KATEKUMENE je u utorak u 20 sati.
TEČAJ GITARE u našoj župi je SRIJEDOM, u 18 sati.
U dvorištu možete nabaviti adventske vijence izrađene u radionici našeg Karitasa čime pomažete potrebitima u župi. U dvorištu možete nabaviti i kalendare za sljedeću godinu.
Molimo vas da javite za stare i bolesne u župi koje ćemo obići u ponedjeljak 19. 12. Svoje članove obitelji možete upisati u sakristiji. One koje obiđemo ovaj prvi petak nećemo tada obilaziti.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑