Četvrta korizmena nedjelja

Četvrta korizmena nedjelja

Prema odluci naši biskupa, danas prikupljamo dobrovoljne priloge za pomoć stradalima u potresu u Siriji i Turskoj. Svoj prilog možete dati našim volonterima na izlazu iz crkve.
Ovaj tjedan se spominjemo:

  • Ponedjeljak: SVETKOVINA SV. JOSIPA. Mise su ujutro u 7:00, 10:30 i navečer svečana misa u 19:00 sati. Na toj misi pjeva i svira zbor učenika OŠ Ivana Mažuranića.
  • Subota: SVETKOVINA BLAGOVIJESTI. Mise su ujutro u 7:00, 10:30 i navečer u 19:00 sati.

ŽUPNI VJERONAUK za treće razrede je još ovaj tjedan prema rasporedu. Župnog vjeronauka poslije nema do iza uskrsnih blagdana. Osmi razredi umjesto vjeronauka dolaze na križni put u utorak.

POBOŽNOST KRIŽNOG PUTA je utorkom i petkom u 18:30 sati.

Tema korizmene tribine ovog četvrtka je „Sinoda i mediji?“, a Blaženka Jančić, urednica redakcije religijskog programa Hrvatskog radija. To je zadnja tribina ove korizme.

DUHOVNA OBNOVA u župi je u petak 24. ožujka. Koju vodi vlč. Ivica Tolla. U 18:00 sati je izlaganje na temu „Obrati se i vjeruj evanđelju“, u 18:30 pobožnost križnoga puta i sveta misa te iza mise euharistijsko klanjanje.

Sljedeća nedjelja: PETA KORIZMENA mise su po običaju.

U ponedjeljak 3. travnja (Veliki ponedjeljak) ćemo obići one koje obilazimo za „prvi petak“. Iz toga razloga se neće ići na Veliki petak. Ako se dogodi da svećenik iz nekog razloga na „prvi petak“ ne dođe, ako je hitno, nazovite pa će doći naknadno te naglasite tko je do sada k vama dolazio.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑