Treća korizmena nedjelja

Treća korizmena nedjelja

ŽUPNI VJERONAUK za treće i osme razrede je prema rasporedu. Do najuže priprave vjeronauk u crkvi je još pet puta.

POBOŽNOST KRIŽNOG PUTA je utorkom i petkom u 18:30 sati.

Pozivamo i potičemo sve vjernike da svakog korizmenog četvrtka rezerviraju večernje sate za svoje duhovno produbljenje. Tema tribine ovog četvrtka je „Žena i majka u ‘Kućnoj Crkvi?“, a predavačica je prof. Ljilja Vokić, bivša ministrica prosvjete i športa, i umirovljena ravnateljica VII. zagrebačke gimnazije te sudionica II zagrebačke sinode.

TRODNEVNICA SVETOM JOSIPU počinje u petak 17. ožujka. Svaku večer je svečana sveta misa u 19:00 sati. Trodnevnicu predvode: U petak fra Slaven Brekalo, gvardijan samostana Bezgrješnog začeća BDM; u subotu vlč. Josip Đurin, odgojitelj dijecezanskih bogoslova i u Nedjelju fra Franjo Vuk, odgojitelj franjevačkih bogoslova provincije Sv. Ćirila i Metoda. Blagoslov kruha je u nedjelju pod misom u 19:00 sati. SVETKOVINA SVETOG JOSIPA slavi se u ponedjeljak 20. ožujka kada misu u 19 sati predvodi naš fra Josip Ćibarić.

Sljedeća nedjelja: ČETVRTA KORIZMENA mise su po običaju.

U ponedjeljak 3. travnja (Veliki ponedjeljak) ćemo obići one koje obilazimo za „prvi petak“. Iz toga razloga se neće ići na Veliki petak. Ako se dogodi da svećenik iz nekog razloga na „prvi petak“ ne dođe, ako je hitno, nazovite pa će doći naknadno te naglasite tko je do sada k vama dolazio.

Korizma je pravo vrijeme za uključiti se u razna događanja u župi: u župni zbor, zbor mladih, zajednicu ministranata i čitača, u FRAMU, franjevački svjetovni red – OFS, u volontiranje, Caritas. Svi ste dobrodošli.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑