Druga korizmena nedjelja

Druga korizmena nedjelja

Prva je nedjelja u mjesecu kada sabiremo dobrovoljne priloge za naše svećeničke i redovničke kandidate.

ŽUPNI VJERONAUK za 8. razrede je prema rasporedu

POBOŽNOST KRIŽNOG PUTA je utorkom i petkom 18:30 sati. Ovoga utorka KRIŽNI PUT mole naši prvopričesnici zajedno sa svojim vjeroučiteljicama, s. Katarinom i s. Marinom te župnikom. Djeca neka budu u crkvi u 18:15 sati, a oni koji čitaju neka se jave časnama. Zbog toga ovaj tjedan prvopričesnici NEMAJU ŽUPNI VJERONAUK.
KRIŽNI PUT u petak mole članovi naše FRAMA – e.

Pozivamo i potičemo sve vjernike da svakog korizmenog četvrtka rezerviraju večernje sate za svoje duhovno produbljenje. Tema tribine ovog četvrtka je „Hrvatski sveci i blaženici kao trajno nadahnuće“, a predavačica je prof. dr. Tanja Baran, novinarka, reporterka, voditeljica, komentatorica i urednica radio Sljemena.

Sljedeća nedjelja: TREĆA KORIZMENA mise su po običaju.

U ponedjeljak 3. travnja (Veliki ponedjeljak) ćemo obići one koje obilazimo za „prvi petak“. Iz toga razloga se neće ići na Veliki petak. Ako se dogodi da svećenik iz nekog razloga na „prvi petak“ ne dođe, ako je hitno, nazovite pa će doći naknadno te naglasite tko je do sada k vama dolazio.

Korizma je pravo vrijeme za uključiti se u razna događanja u župi: u župni zbor, zbor mladih, zajednicu ministranata i čitača, u FRAMU, franjevački svjetovni red – OFS, u volontiranje, Caritas. Svi ste dobrodošli.

TERMINI ZA KRŠTENJA: Svake subote u 16:00 sati i nedjeljom pod župnom misom ili u 13:00 sati. Ne može biti privatna misa nedjeljom za slavlje krštenja izvan župne mise.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑