Dvadeset prva nedjelja kroz godinu

Dvadeset prva nedjelja kroz godinu

Ovaj tjedan Crkva se spominje:

  • Ponedjeljak: Augustin, biskup i crkv. naučitelj
  • Utorak: Mučeništvo svetog Ivana Krstitelja

U četvrtak se prisjećamo 16. obljetnice smrti našeg kapucina i teologa prof. dr. Tomislava Zdenka Tenšeka. Svečana misa je u 19:00 sati na koju vas pozivamo.

Iduća nedjelja: 22. kroz godinu. Mise su po običaju. Prva je nedjelja u mjesecu kada se na poseban način moli za duhovna zvanja i u tu svrhu prikupljaju dobrovoljni prilozi. Sljedeće nedjelje pod župnom misom u 10:30 sati je zaziv Duha Svetoga za početak nove pastoralne i školske godine. Na poseban način na misu pozivamo djecu i mlade, osobito buduće prvopričesnike i krizmanike.
MISA NEDJELJOM U 12 SATI POČINJE U NEDJELJU 10. RUJNA.
Potičemo sve ministrante da se počinju aktivno uključivati u ministriranje. Svi oni koji žele ministrirati neka se jave župniku.

HODOČAŠĆE U LUDBREG je u nedjelju 3. rujna. Autobus je popunjen. Polazak je ujutro iz parka u Kapucinskoj u 7:00 sati.
HODOČAŠĆE NA MARIJU BISTRICU je 10. rujna. Cijena je 10 eura. Možete se i dalje prijavljivati.

U nedjelju 17. rujna naš fra Mario Berišić polaže svoje doživotne zavjete pod misom u 12:00 sati. Povodom toga svečanog događaja za fra Marija i našu provinciju, u župi ćemo imati trodnevnicu koju će voditi: 14. rujna fra Ivica Vrbić, misionar u Boliviji; 15. rujna fra Josip Ćibarić i 16. rujna fra Mišo Biskup. Mise su u 19:00 sati.

Comments are closed.

Proudly powered by WordPress | Theme: Baskerville 2 by Anders Noren.

Up ↑